Making
Recruitment Easier

Going through the process of advertising, shortlisting and interviewing and still not finding the right person is expensive and disheartening. Let Eterni Group Search& Select take care of it for you! 

Want to leave a message for our Recruitment team?​

Going through the process of advertising, shortlisting and interviewing and still not finding the right person is expensive and disheartening. 

We are interested in understanding our clients needs?​

Svært mange i Norge står utenfor arbeidslivet i dag. Det er tøft og krevende å være uten arbeid over lengre tid. Mange som drømmer om å få være med å bidra, opplever å bli nedprioritert gang etter gang. Det er utfordrende å være den som stadig havner nederst i søknadsbunken, som aldri bli innkalt på intervju, og som en ikke føler det er bruk for eller behov for.

 

 

 

Ikke minst får dette også store samfunnsmessige konsekvenser. Ressurser og talenter går tapt, og forskjellene øker. Mange sitter til og med på kunnskaper og ferdigheter som er etterspurt i arbeidslivet, men mangler den siste linken som gjør at man kommer i jobb.

 

 

 

 

Hva kan vi tilby?
Gjennom mentorprogrammet vil utvalgte kandidater få nøye oppfølging, råd og veiledning av en personlig og erfaren mentor. Tilbudene og tiltakene vil være tilpasset den enkelte, og fastsettes i samarbeid og dialog mellom mentor og kandidat. Eksempel på tiltak: kurs og videreutdanning, betaling av lønn under arbeidsrettet tiltak, m.m.

General inquiries​

Phone: +47 55 52 78 00
Email: christian.johnsen@eternigroup.com

Office

Address: Innspurten 1 c 0663 Oslo

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.